Om os


Om os
Brydes Portservice ApS blev etableret af Jakob Bryde i 2009 efter at have været ansat i anden virksomhed som serviceteknikker i lige knap 10 år. Jakob Bryde valgte at starte selvstændigt op, da det føltes som den rigtige beslutning efter at have fået en masse erfaring og viden med i bagagen. Siden da er virksomheden vokset og vokset, og der er hele tiden rigeligt at se til.

Virksomheden leverer porte til både erhvervslivet og private hjem. Efter at have været i portbranchen i mere end 20 år, har vi dannet et godt grundlag for at vælge leverandører, som har produktsortimenter af højeste kvalitet – samtidig har vi erfaret at ingen opgave er for lille eller for stor.

Vores kompetencer er særligt inden for salg, montering og andre services såsom reparation. Med henblik på reparation og service er vi behjælpelige inden for blandt andet ledhejseporte, garageporte, hurtigporte, ramper, sluser, brandporte, branddøre samt gitterporte, bomanlæg og megadoors.

Derudover tilbyder vi salg af garageporte, industriporte, hurtigporte, skydeporte, bændelgardiner samt automatiske døre mv.

Vi lægger stor vægt på god kundeservice samt kommunikation, da vores første prioritet er Jeres tilfreds- og tryghed.

Firmaets hovedkontor er placeret i Skals, lige uden for Viborg, som er i hjertet af Midtjylland – den centrale beliggenhed medvirker til, at vi hurtigt kan være ude til montage og reparationer. Det betyder for dig, at du ikke skal tænke på at lade porten stå åbent til næste hverdag, hvis uheldet skulle være ude.
Derudover har vi døgnservice, så vi står altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores hovedleverandør er Aros Porte ApS, som er beliggende i Gjern nær Silkeborg. Virksomheden producerer dansk producerede porte i stål og aluminium af meget høj kvalitet og i et tidløst moderne design.

Jakob Bryde