Garageporte


Garageporte
Vores garageporte fås med flere forskellige overflader. Det kan både være med træstruktur eller med glatte overflader i f.eks. metallic look. Derudover skal du vælge om porten skal have vandret profilering eller fyldninger. En garageport fås i alle størrelser til alle typer garager. En garageport i et flot design giver din bolig en merværdi. Alle garageporte har en enkelt “brugeroverflade” som gør dem både nemme at bruge og vedligeholde.

Porte med fyldninger
Elegante og stilrene garageporte, der kombinerer det smukke klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

De enkelte paneler er udført som sandwichkonstruktion. Den indvendige og udvendige portplade består af varmgalvaniseret stålplade med en meget bestandig polyesterbelægning, hvilket giver en særdeles god korrosionsbeskyttelse. Panelerne er isoleret med 42 mm freonfrit polyuretanskum. De enkelte paneler er højisoleret (K = 0,4 kCal/mh C) – og er udformet således at brugeren er effektivt beskyttet mod at få fingrene i klemme.

I panelerne kan der naturligvis også isættes varmeisoleret vinduer.

Vi benytter som standard torsionsfjedre, som er dimensioneret til 20.000 åbninger og forsynet med fjederbrudsikring.

Porte med bræddeprofiler
Enkle og tidsløse garageporte med vandrette profiler, der giver en smuk og markant bræddevirkning og skjuler overgangen mellem panelerne. Disse stilrene porte giver mange muligheder for en moderne udformning ved renovering og nybygning.

Panelerne i garageportene er udformet med vandret profilering. Konstruktionen med vandret skilning gør de enkelte lameller meget modstandsdygtige overfor mekaniske belastninger, og giver porten en stor stivhed.

Standardfarven er hvid. Hvis det ønskes kan portene dog også leveres i enhver anden RAL- eller granitfarve.

Vægtudligningen skaber torsionsfjedre, således at portene er meget nemme at åbne og lukke manuelt.

Portene kan naturligvis, uden problemer, udstyres med en automatisk portåbner.