Industriporte


Industriporte
Industriportene kan leveres med forskellige lysbånd afhængig af forskellige behov. Vælg mellem forskellige vinduer og glastyper. Sektionerne kan med fordel forsynes med vinduer. Vælg mellem ovale og rektangulære vinduer eller full vision sektioner. Samtlige vinduestyper leveres med isoleringsruder, men full vision kan også leveres med enkeltlags akrylglas.

Ledhejseportene er alle afbalanceret med individuelt beregnede fjedre, sådan at de principielt er beregnet til manuel håndbetjening. Med eldrift og automatik øges portens levetid, samtidig med at passage- og driftsomkostninger mindskes.

Komponenterne på ledhejseportene er hver især udviklet til at holde i mange år og sikrer en lang levetid på portene. Dimensioneringen af fjedrene er beregnet efter, at portene skal fungere uden problemer de næste mange år. Ledhejseportene har gummiprofiler i sider, top og bund. Det forhindrer at luft og fugtighed trænger ind og giver et behageligt indeklima og energiomkostninger.

Vi er kendt for at have et højt serviceniveau, og sammen med portenes holdbarhed giver det vores kunder et godt og pålideligt udvalg af kvalitets porte med lave investerings- og brugsomkostninger.

Ledhejseporte
Vores kvalitets ledhejseporte er beregnet til industrielt brug.
Portbladet er opbygget af sektionerne med en højde på 500/610 mm og en tykkelse på 42 mm. Topsektionen er tilpasset efter porthøjden.

Materiale er ud- og indvendig stuccopræget 0,5 mm varm galvaniseret stålplade med megen bestandig polyester belægning.

Isolering mellem ydre og indre beklædning er fremstillet i en automatisk lamineringsprocess, der garanterer en sikker og kontrolleret vedhæftning uden luftlommer mellem det højtisolerende polyurethanskum og beklædning.

Torisonsfjedrene er dimensioneret til 20.000 åbninger og er forsynet med fjederbrudssikring.

Full Vision
Lamelportene i serien Full Vision anvendes overalt, hvor der er brug for meget lys i et rum, eller hvor man skal kunne se ind i rummet udefra.

Portene fremstilles med aluminiumssprosser. Aluminiumsprofilerne bliver efter kundens valg anodiseret eller pulver belagt. Vindueslamellerne består af varmeisolerede dobbelte akrylglas. Den nederste lamel kan leveres med en stål sandwich konstruktion med vandret sikring.

På grund af portbladets gode varmeisolerede egenskaber og den effektive tætning er disse porte også særdeles velegnede til opvarmede rum.

Full Vision kan selvfølgelig også leveres med en dør.
Portlamellerne, rullesystemet, køreskinnerne og torsionsfjedersystemet er konstrueret til intensiv og langvarig drift. Foruden den rent manuelle betjening kan portene også, uden problemer, udstyres med automatisk portåbner.